Minden ami tető

gyártás | forgalmazás | kivetelezés

Cserepeslemez

Néhány információ a cserepeslemez vásárlása előtt:

Cserepeslemez többnyire lakóépületek, családi házak tetőfedésére – tetőfelújítására használjuk. Cserepeslemezeink klasszikus formát követnek, összhangot teremtve ezzel a hagyományos, és modern formavilág között. Egyre népszerűbbek az új építkezések és a tető felújítási munkálatok során.

Teljesen automatizált gyártási technológia lehetővé teszi a cserepeslemez méretre gyártását bármely méretben, így szinte minimális a képződő hulladék mennyisége. Így tehát a gerintől a csatonáig egy táblával lefedhető a tető cserepeslemezzel.

Cserepeslemez típusok:

  • - Heni cserepeslemez
  • - David cserepeslemez

Cserepeslemezeinket több színben kínáljuk fényes vagy mat bevonattal.  Rendelhető RAL színek

Cserepeslemez anyaga:

Horganyzott acéllemezből készül. (minőségi ThyssenKrupp Steel és ArcelorMittal alapanyagból)

0,4mm – 0,5mm  anyagvastagságban 10 – 15év garancia!

Cserepeslemez súlya?

Hatalmas előnye a könnyű súlya : 4,5kg/m2, vagyis közel tízszer könnyebb mint egy hagyományos kerámia cserép. A könnyű tető, így nem terheli le túlságosan sem a szerkezetet, sem pedig az egész épületet.

Ajánlott lécezés:

  • első léc a szarufa végére kerüljön
  • második léc 25 cm távolságra kerüljön
  • minden további léc 35cm távolságra kerüljön

Amennyibe segítségre lenne szüksége, hogy az ön tetőjére mennyi cserepeslemez, élhajlított elem, csavar, tetőléc stb.. anyag szükséges kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk kiszámítani a pontos mennyiséget és a költségeket.

Amennyiben még nincs meg a kivitelezője aki felszereli önnek a cserepeslemezt, úgy szívesen adjunk árajánlatot a kivitelezésre is. Olvassa el akciós cserepeslemez fedés akciónkat.